Začenja se Teden vseživljenjskega učenja

TVUPedagoški inštitut sodeluje v Tednu vseživljenjskega učenja, ki je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo, prispevamo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’

Teden vseživljenjskega učenja poteka od 12. do 21. maja, Pedagoški inštitut pa v tem sklopu organizira dve prireditvi, in sicer PI pogovore z naslovom Učinkovitost dodatne strokovne pomoči za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami, ki bodo potekali 17.5. ob 17.00 v Trubarjevi hiši literature, ter predstavitev projekta ROKA V ROKI z naslovom Socialno, čustveno in medkulturno učenje ter njegov pomen v šoli, ki bo potekala v petek, 19.5. ob 14.00 v prostorjih javnega zavoda Cene Štupar. Vse ostale delavnice v okviru TVU pa najdete v posebni brošuri.

Pedagoški inštitut pa bo s stojnico sodeloval tudi na Paradi učenja, ki bo potekala v sredo, 17.5., od 10.00 do 17.00 na Kongresnem trgu.

Vabljeni k obisku!

 

Komentar

Vaš elektronski naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena z *