Pedagoški inštitut skupaj s SLODRE organiziral 1. nacionalno znanstveno konferenco “Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju danes?”

Pedagoški inštitut je v sodelovanju s Slovenskim društvom raziskovalcev na področju edukacije organiziral prvo nacionalno konferenco z naslovom ‘Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju danes?’, ki je potekala v torek, 27. septembra 2016, v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko ter Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo (Večna pot 113, Ljubljana). Osnovni cilj nacionalne konference je bil diseminacija rezultatov raziskav ter izmenjava izkušenj, identifikacija ključnih problemov, izzivov in ovir v vzgoji in izobraževanju ter spodbujanje in razvoj raziskovanja nasploh.

Poleg tega je na konferenci komisija za priznanja in nagrade Pedagoškega inštituta v sodelovanju z društvom SLODRE, Priznanje za izjemne dosežke na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja za leto 2016 podelila  prof. dr. Jurki Lepičnik Vodopivec s Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem.

Fotografije z dogodka objavljene na spletni strani konference v zavihku Galerija, hkrati pa vas že vabimo na 2. nacionalno znanstveno konferenco, ki bo predvidoma 26. septembra 2017.

Komentar

Vaš elektronski naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena z *